סברינה מרנן: בבה או רום טבעונית

7 תגובות לפוסט

  1. יסמין הגיב:

    אם בא לי על עוגה אחת גדולה ולא כמה קטנות (גם כי ככה אני זוכרת מבית אמא וגם כי אין לי תבנית שקעים), לאיזו תבנית הכמות מספיקה?
    מצפה בכיליון עיניים להכין את העוגה 🙂

  2. אורלי הגיב:

    היי אורי,
    שאלות של מתחילים.. ;
    יכולה להסביר בבקשה את נושא ה "חילוץ" של "החלק המוצק" בפחיות קרם הקוקוס?.. מה הוא החלק הלא מוצק, ולמה לא משתמשים בו ? … וגם – האם זה יוצא עמיד מספיק ? (כי לקצפות חלביות שמזלפים איתם מוסיפים תמיד פודינג…)
    תודה !

    • אורי הגיב:

      היי אורלי, אחרי קירור קרם הקוקוס נפרד לשני חלקים – חלק מוצק ולבן וחלק נוזלי ובהיר. את צריכה להוציא (עם כף, לא קשה) את הלבן בלבד ולהקציף אותו. מהניסיון שלי מעולם לא הייתי צריכה להוסיף חומר מייצב כמו פודינג.

  3. מיצי הגיב:

    בבה או רום זה סברינה בצרפתית..

    • אושי הגיב:

      נראה מעולה.
      אבל לא צלחתי את שלב התקשות קרם הקוקוס; אחסנתי במקרר לשבוע (כך יצא, במקרה), 2 פחיות – של מזרח ומערב- 20-22%, ושל vok, 21%. שתיהן לא התקשו. פתחתי אותן הפוכות, ועדיין היה מרקם של שמנת מתוקה, וכל נסיונות ההקצפה שלי כמובן כשלו. מה עשיתי לא בסדר? חברה אחרת? אולי להקפיא במקום לקרר עשוי לעזור? להחליף מקרר?;)

      תודה!

      • אורי הגיב:

        היי, מאד מוזר באמת! כן, אפשר לזרז את ההתמצקות במקפיא, אבל אם המקרר שלך מספיק קר – שבוע זה מעל הראש! כנראה סוג הקרם לא היה להיט. קשה לומר.. בדרכ הקרם של "טייסט אוף אסיה" עובד סבבה.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות