עוגה בלי דבש לראש השנה

11 תגובות לפוסט

  1. מיה הגיב:

    תודה
    עוגה נפלאה !

  2. נורית הגיב:

    היי, ניתן להמיר את רסק התפוחים? שואלת בגלל אלרגיות…

  3. מיכל הגיב:

    אפשר לגרד תפוחים במקום רסק?

  4. שיר הגיב:

    נראה מצויין, מתכננת להכין השבוע ליום הולדת.
    לתבנית קוגלהוף 22cm – האם צריך להכפיל פי 1.5? אם כן, כמה זמן תוספת בתנור? תודה!!

    • אורי הגיב:

      היי שיר, האמת שלא ניסיתי להמיר אז לא רוצה להמר (יצא משחק מילים מהמם) – מציעה להשתמש בטבלאות ההמרה של תבניות שאפשר למצוא ברשת. מזל טוב ושנה טובה!

      • מיכל הגיב:

        שלום לך.
        שאלה.
        כשאני אופה עם רסק תפוחי עץ, תמיד נראה כאילו בפנים זה לא אפוי.
        האם כך זה צריך להיראות?
        כי אני רואה זאת גם בצילום זה.
        אשמח לתגובתך.

        • אורי הגיב:

          היי מיכל, זה לגמרי אפוי מבפנים, פשוט עסיסי.. במתכון הזה אכן יש כמות גדולה של רסק אבל העוגה נאפית לגמרי 🙂

  5. אירית הגיב:

    לסוכר קוקוס יש טעם מאד דומיננטי, אבל, הוא יותר בריא – האם, לדעתך, הוא יכול לקלקל את העוגה?

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות