פלאפל עולמי אפוי

9 תגובות לפוסט

  1. טבעונית הגיב:

    נראה טוב –
    ממליצה גם לנסות להכין עם קמח כוסמין – זה בריא יותר
    וגם לנסות קמח חומוס… נותן בכלל ט'אצ פלאפלי 😉

  2. אלף הגיב:

    הכנתי אתמול את פלאפל שעועית המש – יצא מעולה! אכלנו עם תבשיל בורגול בעגבניות כמו שמגישים במסעדת פרג' בחיפה וסלט ירקות.
    לאור ההצלחה אתמול – אנסה גם שאר מתכוני הפלאפל בשבועות הקרובים.

  3. ליאת הגיב:

    היי.. יצאו קציצות מאוד טעימות תודה רבה לך.. אבל יצאו רק 9 ועוד הכפלתי את הכמות ב2 אה והגודל דיי סביר לא עשיתי אותם גדולות
    זה הגיוני?

  4. לילך הגיב:

    הי.

    הופסתי למתכון הפלאפל מאש בצל אחד, הרבה כוסברה כורכום וכמון – זה מה שנותן את הטעם הפלאפלי.
    הבעיה היא שכנראה בגלל הבצל התערובת יצאה מימית מידי ולא היה ניתן לעשות כדורים מהתערובת.
    כך שאם אתם שמים בצל אל תוסיפו מים בכלל…

  5. אריה הגיב:

    ממש המום. לא ציפיתי שיצא כל כך קרוב לפלאפל רגיל. ובכל זאת יצא הרבה יותר טעים ומיוחד. טרפו את זה כאן ובאמת ההכנה סופר פשוטה.
    שאפו ענק – נשאר לנו להכין עוד כמה סוגים (בינתיים עשינו רק את אלה על בסיס עדשים….פשוט יוצאת כמות עצומה למדי) 😛

  6. jasmin הגיב:

    כמה זמן לבשל את העדשים הכתומות? והאם מתאים גם לעדשים מונבטות? תודה.

  7. yochi הגיב:

    שלום! אני רוצה להכין היום. יש לי עדשים אדומות מונבטות. צריך לבשל קודם או אפשר ישר לטחון? וכנ"ל לגבי כל שאר הקטניות – אם הן מונבטות, לבשל בכל זאת או לא?

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |