קטאייף במילוי פטריות ותרד של מאיר אדוני

14 תגובות לפוסט

  1. מירי בן מלכה הגיב:

    נראה טעים ולא קשה מדי. האם אפשר לאכול אותם אחרי השלב הראשון בלי טיגון או אפייה?

  2. מירי בן מלכה הגיב:

    שאלה נוספת: האם אפשר להכין עם קמח כוסמין ולא קמח לבן?

  3. מיכל הגיב:

    יואו, מה זה הדבר הזה?? הכנתי, ברור שהכנתי! יצא פשוט מדהים, מדהים, מדהים! זה יחסית לא מעט זמן הכנה אבל סופר שווה! טעים בטירוף!!! מתכון ממש מיוחד בטעמים, ממש עפנו על זה! הכי תודה בעולם! 😻

  4. ליאור הגיב:

    טוב, לקח לי כמה שעות טובות כל התהליך, אבל איזו מנה!!! פשוט נהדרת!
    תודה 😍

  5. חן הגיב:

    האם אפשר להחליף את הסולת במשהו אחר?

    • אורי שביט הגיב:

      אפשר להשמיט את הסולת, הפחיתי בכמות המים באותו יחס. אם הבלילה תהיה סמיכה מעט, תמיד אפשר לדלל בעוד מים בסיום התסיסה.

  6. מעיין הגיב:

    היי, מאוד אוהבת את המתכונים שלך ומבינה אותם לעיתים קרובות. המתכון הזה היה ארוך מידי, הבצק לא היה נוזלי מספיק ולכן גם לא יצא דק. יצא נחמד+ אבל לדעתי לא שווה היה את ההשקעה.❤

    • אורי שביט הגיב:

      היי מעיין, מצטערת לשמוע, אני הכנתי כמה פעמים ועוד רבים אחרים ומאד אהבתי. אם הבלילה סמיכה מדי פשוט מוסיפים לה עוד נוזלים – אולי חיכית והיא התמצקה? לפעמים גם יש הבדלים בין קמחים וצריך קצת לשנות כמויות.. אני עפתי על המתכון הזה, אבל נו, עניין של טעם 🙂

  7. פני הגיב:

    הי אורי, האם אפשר להכין בנפרד את הפנקייק וגם את הבלילה ורק למחרת למלא ולאפות?

השאר תגובה

    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    המטבח הטבעוני שלי
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט