טראפלס שחור-לבן של שוקולד פצפוצים ושוקולד לבן
עזבו את השילוב בין המרקם המתפצח של השוקולד הלבן והקרמיות הנימוחה של השוקולד החום, עזבו גם את הביס המושלם של אגוז הלוז שמסתתר בפנים. תראו איזה חתיכים כדורי השוקולד האלה!! מומלץ להכין מראש לפחות כמות כפולה 🙂
חומרים ל 12-10 כדורים
לכדורי השוקולד:
200 גרם שוקולד מריר 60%
1/3 כוס קרם קוקוס
12 אגוזי לוז טבעיים
לציפוי הלבן:
200 גרם שוקולד צ'יפס לבן פרווה
+ שוברים את טבלאות השוקולד החום וממיסים יחד עם קרם הקוקוס בסיר קטן, תוך כדי בחישה, עד לקבלת קרם חלק (אפשר גם על בן מארי או במיקרוגל, העיקר לא לשרוף). מעבירים לקערית ומאחסנים במקרר למשך כשעתיים, עד שהתערובת מתמצקת.
+ יוצקים מתערובת השוקולד כדורים קטנים וטומנים בתוך כל כדור אגוז לוז שלם. מכדררים שוב, מניחים על צלחת ומאחסנים במקרר ל-15 דקות נוספות.
+ בינתיים ממיסים את השוקולד צ'יפס הלבן בסיר קטן תוך כדי בחישה, עד לקבלת קרם חלק (גם את זה אפשר לעשות על בן מארי או במיקרוגל). מעבירים לקערית.
+ טובלים את כדורי השוקולד החומים בקרם השוקולד הלבן עד שהם נעטפים מכל הכיוונים. מחלצים מהקערית בעזרת כף ומניחים על רשת כדי שהשאריות יטפטפו והשוקולד יתמצק.
+ אם רוצים, טובלים שוב בשוקולד הלבן, לקבלת ציפוי עבה יותר ואם מעדיפים אפשר להשאיר חלק מהכדורים ללא ציפוי בכלל. בסיום, מאחסנים לפחות 15 דקות נוספות במקרר ומגישים.
תגיות: אגוזי לוז, שוקולד לבן, נוגט, פצפוצי אורז, שוקולד, כדורי שוקולד, טראפלס