בורגול עם כרובית לימונית פריכה על חציל שרוף

4 תגובות לפוסט

  1. אירית נקש בלבוס הגיב:

    ניפלא ומטיב לקרוא את מה שאת מבשרת תמיד. רוב תודות וברכות

  2. נעה הגיב:

    הי,
    רשמת : "גיוון: אפשר להוסיף לתערובת הסלק-דלעת לימון חצוי ופרוס על קליפתו."
    האם התכוונת שלתערובת הכרובית אפשר להוסיף סלק, ודלעת?<
    לא בדיוק הבנתי…
    תודה,
    נעה

  3. מתיאו הגיב:

    אחלה מתכון, רק שלכרובית שלי לקח 50 דקות להתרכך O_O

השאר תגובה

    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    המטבח הטבעוני שלי
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט