מקפא קוקוס-בננה

3 תגובות לפוסט

  1. דנה הגיב:

    הי,
    אומנם הפוסט ישן אבל מנסה – כמה זמן המקפא יכול להחזיק במקרר? רוצה להכין לליל הסדר ותוהה אם 5 ימים מראש יהיה טוב

    • אורי הגיב:

      חמישה ימים זה הרבה זמן בשביל כמעט כל דבר, בטח פירות טחונים.. אם כבר אז תקפיאי לגמרי ותוציאי לפני ההגשה. במקרר לא הייתי ממליצה להחזיק הרבה זמן.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
כנס קולינאריה מן הצומח
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות