מקפא בננה-מלון
כאן כדאי להשתמש בפירות עצמם בתור קרח ולחתוך ולהקפיא אותם מראש. אפשר להכין גם במעבד מזון רגיל, למרות שהתוצאה מתקבלת נוזלית למדי אך מאד טעימה.
חומרים ל-4 מנות
1/2 מלון חתוך לקוביות, קפוא
3 בננות חתוכות לפרוסות, קפואות
3 תמרים מגולענים, רצוי מזן מג'הול
+ טוחנים את כל החומרים במעבד מזון, עד לקבלת מרקם חלק.
+ מעבירים לצלחות הגשה, מעטרים בפרוסות בננה טרייה ומגישים.
תגיות: קינוח טבעוני, בננה, מלון, קיץ, גלידה טבעונית, מקפא פירות, טבעונות, גלידה ביתית, קינוחים טבעוניים, מנות אחרונות, אורי שביט
קטגוריות: מתוק
האם אפשר להקפיא אחרי הטחינה ולהגיש מאוחר יותר כגלידה?