מקפא בננה-מלון

יולי 7, 2012 מאת:

כאן כדאי להשתמש בפירות עצמם בתור קרח ולחתוך ולהקפיא אותם מראש. אפשר להכין גם במעבד מזון רגיל, למרות שהתוצאה מתקבלת נוזלית למדי אך מאד טעימה.

חומרים ל-4 מנות

1/2 מלון חתוך לקוביות, קפוא
3 בננות חתוכות לפרוסות, קפואות
3 תמרים מגולענים, רצוי מזן מג'הול

+ טוחנים את כל החומרים במעבד מזון, עד לקבלת מרקם חלק.
+ מעבירים לצלחות הגשה, מעטרים בפרוסות בננה טרייה ומגישים.

Print Friendly, PDF & Email

אורי שביט |

אורי כותבת ועורכת ראשית בבלוג "טבעוניות נהנות יותר". בשאר הזמן היא מנחה סדנאות בישול, מרצה ומייעצת למסעדות.

תגובה אחת לפוסט

  1. עמירה הגיב:

    האם אפשר להקפיא אחרי הטחינה ולהגיש מאוחר יותר כגלידה?

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות