מה, כבר נגמר?

3 תגובות לפוסט

  1. נעה הגיב:

    בדיוק אתמול הרהרתי בטעמו המדהים של הארטישוק, ובעובדה ששנים לא אכלתי ארטישוק טרי…

    אז בהחלט הגיע הזמן!
    תודה על המתכון!

  2. נדב הגיב:

    האמת שגם אני עברתי אצל הירקן וראיתי ארטישוק, אבל אז חשבתי לעצמי, עכשיו כשאני יודע שקולורבי אפוי נותן טעם כמעט כמו של ארטישוק, למה לי להסתבך עם העלים?!
    אם כי אני לא מכחיש שבתור ילד זה סיפק המון תעסוקה לנשנש עלה עלה עד שמגיעים לפרס הגדול..

  3. איתי_85 הגיב:

    מסקרן אותי שכל הזמן מדברים על קולורבי אפוי. אני חייב לבדוק את זה.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |