טבעוני פיקס

21 תגובות לפוסט

  1. עידו הגיב:

    נראה מעולה!
    בהחלט שווה נסיעה לצפון, יאממי.
    שני המתכונים הולכים נהדר בגלל השילוב של הפטריות והאספרגוס שנותנים ארומה וטעם אדמתי. שרדונה ופינו נואר מבורגון יכלו פה נהדר!

  2. אורלי הגיב:

    יכול להיות שאכלת יותר טוב מאיתנו???

  3. yasmin הגיב:

    אורי תודה רבה על המתכונים והתמונות המעלפות! (במיוחד זאת שלך ;))
    מומלץ בחום להוסיף לריזוטו חלב קוקוס רותח (מוסיף טעם ותורם למרקם המוקרם), שום כתוש ומעט מוסקט.
    יוצא מושלם!

  4. גלעד הגיב:

    את עושה שרות נהדר!
    תודה

  5. הילה הגיב:

    וואו, תודה! חייבת לנסות את הריזוטו. אם כי עלי להודות שקשה לאכול ריזוטו אחרי שטועמים את הריזוטו האלוהי של קנדל 79 (המסעדה הטבעונית הטובה בניו-יורק, ואולי הטובה בעולם):
    http://www.candle79.com/

  6. נעה הגיב:

    נוף מושלם, מזג אויר חורפי וכייפי, ואוכל מצויין.
    כיף לקרוא את הטורים שלך, ופי כמה כשהם על הבית האהוב 🙂

  7. אסף הגיב:

    זה רק הולך ומשתפר מפעם לפעם!!!!
    פוסט מעולה מעורר תאבון ומשכיל!
    תודה
    אסף

  8. אלף הגיב:

    שני המתכונים נקראים נהדר.
    שאלה לגבי הריזוטו – האם מכסים או לא מכסים את הסיר בין הבחישות?

  9. ליאור הגיב:

    אורי אני רוצה ללכת למסעדה איתך. 🙂

  10. עלמה הגיב:

    ומה היא הגלידה הזו שיש בתמונה? זה סורבה?

    • אורי הגיב:

      סורבה מוחלט 🙂 הסורבה הכי טעים, עם זאת, הוגש דווקא כמרענן חיך – אשכולית אדומה וקאמפרי. ממממ!

  11. יעל הגיב:

    איזה יופי! כבר שלושה ימים שאני מנסה להכין ריזוטו עם ערמונים ומשהו קורה. הייתכן שחיכיתי למתכון המרהיב שלך ושל בועז…?
    סחתיין!

השאר תגובה ל אסף

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות