שישי חופשי: ארוחת שבת טבעונית אצל יונית צוקרמן

2 תגובות לפוסט

  1. סיגלית הגיב:

    הקציצות מעולות! שמתי חצי קמח רגיל וחצי קמח חומוס. ואפיתי. חסר קצת מלח.. אבל הן ממש טובות! אולי בפעם הבאה אוסיף עוד ירק כמו קישוא או גזר. אבל זה בסיס מעולה.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
כנס קולינאריה מן הצומח
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות