פלאפל מצרי ביתי מפול יבש

2 תגובות לפוסט

  1. אמיתי הגיב:

    הצעה לשדרוג:
    במקום גרעיני כוסברה טחונים, שימו אותם שלמים!
    (כלומר, אחרי הטחינה). הם מתפוצצים בפה בטעם לימוני ייחודי ונהדר.
    יש כמה פלאפליות מובחרות שבהן עושים זאת כך, למשל אצל ד"ר סעדיה בקינג ג'ורג' בת"א.

השאר תגובה

    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    המטבח הטבעוני שלי
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט