פלאפל מצרי ביתי מפול יבש

2 תגובות לפוסט

  1. אמיתי הגיב:

    הצעה לשדרוג:
    במקום גרעיני כוסברה טחונים, שימו אותם שלמים!
    (כלומר, אחרי הטחינה). הם מתפוצצים בפה בטעם לימוני ייחודי ונהדר.
    יש כמה פלאפליות מובחרות שבהן עושים זאת כך, למשל אצל ד"ר סעדיה בקינג ג'ורג' בת"א.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
כנס קולינאריה מן הצומח
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות