פרש רולס אבוקדו

3 תגובות לפוסט

  1. עפרי הגיב:

    ניסיתי אתמול, פשוט מעולה

  2. מאיה הגיב:

    הי אורי, הכנתי עם דפי אורז מקריים ש"פגשתי" בחנות מזרח-מערב. יצאו מאוד דקים ושקופים, ומאוד לא עגולים. בניגוד לשלך שהם יותר "אטומים-לבנים" ומקבלים צורה אמיתית של אגרול. האם יש כל מיני סוגים של דפי אורז ואת משתמשת בסוג ספציפי?

    • אורי הגיב:

      היי, יש באמת כמה סוגים, שניים מהם מתאימים מאד לגלגול, לא חייב להיות של חברה ספציפית.. גם אחרי שאני מכינה הם הופכים דקים ושקופים. אני משתמשת ב taste of asia

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות