פרש רולס אבוקדו

ינואר 11, 2013 מאת:

אברי גלעד נטרף עליהם ובצדק – מה כבר יכול להיות רע באבוקדו טרי? עכשיו העונה, עופו על זה.

חומרים ל 15-20 רולים

15-20 דפי אורז
6 אבוקדו בשלים ומוצקים, מקולפים וחתוכים לרצועות
5-6 בצלים ירוקים קצוצים
מיץ מלימון אחד
מלח ים
שמן זית

גיוונים אפשריים: עלי נענע טריים, ענפי אספרגוס חלוטים, פלפל חריף טרי, כוסברה טריה קצוצה וכד'.

+ מניחים את רצועות האבוקדו בקערה, מוסיפים את הבצל הירוק הקצוץ ומתבלים במיץ לימון, שמן זית ומלח ים. טועמים ומתקנים תיבול.
+ משרים עלה אורז בקערת מים חמימים למשך מספר שניות, עד שהוא מתרכך (אבל לא סמרטוטי) ומניחים על משטח עבודה. מניחים כף של רצועות אבוקדו בשליש התחתון של העלה (אפשר בשלב הזה להוסיף חצי ענף אספרגוס או נענע טריה). מקפלים את הפאה התחתונה כלפי מעלה, מקפלים פנימה את הצד הימני והשמאלי של העלה ומגלגלים לרול. מניחים בצלחת הגשה. חוזרים על הפעולה עד שהמילוי נגמר, מברישים במעט שמן זית ומגישים מיד.

הרולים המקוריים שכיכבו בערוץ 2. הכי פשוט, הכי טעים

הרולים המקוריים שכיכבו בערוץ 2. הכי פשוט, הכי טעים

Print Friendly, PDF & Email

אורי שביט |

אורי כותבת ועורכת ראשית בבלוג "טבעוניות נהנות יותר". בשאר הזמן היא מנחה סדנאות בישול, מרצה ומייעצת למסעדות.

3 תגובות לפוסט

  1. עפרי הגיב:

    ניסיתי אתמול, פשוט מעולה

  2. מאיה הגיב:

    הי אורי, הכנתי עם דפי אורז מקריים ש"פגשתי" בחנות מזרח-מערב. יצאו מאוד דקים ושקופים, ומאוד לא עגולים. בניגוד לשלך שהם יותר "אטומים-לבנים" ומקבלים צורה אמיתית של אגרול. האם יש כל מיני סוגים של דפי אורז ואת משתמשת בסוג ספציפי?

    • אורי הגיב:

      היי, יש באמת כמה סוגים, שניים מהם מתאימים מאד לגלגול, לא חייב להיות של חברה ספציפית.. גם אחרי שאני מכינה הם הופכים דקים ושקופים. אני משתמשת ב taste of asia

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות