פלאפל יווני: פלאפל אפונה צהובה ועלי גפן

3 תגובות לפוסט

  1. סיגלית הגיב:

    עשיתי וזה התפורר לי לגמרי בטיגון.. חלק הצלתי ושמתי כפתיתים במקרר, אולי אערבב עם אורז

    • אורי שביט הגיב:

      היי סיגלית, זה מאד מוזר בגלל שהן מאד מאד יציבות.. יכול להיות שהאפונה היתה מבושלת? או לחילופין שאולי התערובת יצאה גרגירית ולא "נתפסה"? (סימן שלא נטחנה מספיק)

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט