פלאפל יווני: פלאפל אפונה צהובה ועלי גפן

3 תגובות לפוסט

  1. סיגלית הגיב:

    עשיתי וזה התפורר לי לגמרי בטיגון.. חלק הצלתי ושמתי כפתיתים במקרר, אולי אערבב עם אורז

    • אורי שביט הגיב:

      היי סיגלית, זה מאד מוזר בגלל שהן מאד מאד יציבות.. יכול להיות שהאפונה היתה מבושלת? או לחילופין שאולי התערובת יצאה גרגירית ולא "נתפסה"? (סימן שלא נטחנה מספיק)

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות