טראפלס שוקולד ושערות חלבה

8 תגובות לפוסט

  1. נורית הגיב:

    אורי הי,
    קודם כל חשוב לי לומר שאת הופכת את כל החוויה הזו למהנה וכיפית! אני לא טבעונית לגמרי, חבר שלי כן, ומאז הבלוג שלך אני כבר לא שוברת את הראש לקראת בישולי הסופש… אז תודה:)
    לגבי הטרפלס. אם הבנתי נכון, הם עשויים רק משוקולד וחלבה, נכון? אין במתכון רכיב שמחליף את החמאה כמו קרם קוקוס? לא צריך?
    בנוסף, האם צריך להכניס את התערובת למקרר לפני שיוצרים את הכדורים?
    תודה
    נורית

    • אורי הגיב:

      היי נורית, תודה רבה על המילים החמות!
      לגבי הטראפלס – אלה החומרים ואין צורך בקירור, אמנם לא הכנתי אבל נשמע לי שהתערובת מספיק סמיכה בשביל להכין אותם ללא קירור ולקרר להתגבשות.

  2. מירית הגיב:

    האם ניתן להכין מחלבה במקום שערות חלבה?

  3. מירי הגיב:

    איפה משיגים סוכריות מתפוצצות?

    • אורי הגיב:

      באמת הן קצת נעלמו מהנוף ויש ספק לגבי הטבעוניות שלהן, צריך לקרוא את האותיות הקטנות. בטח יש בקיוסקים ובמכולות פה ושם.

  4. מוקי הגיב:

    רעיון נפלא! אבל – וזו הערה לכל מי ששם פוסט של מתכון: לא מקובל לפרסם מתכון מבלי שבדקתם אותו אישית. במיוחד מתכון מחו"ל שהמרכיבים (של השוקולד) שונים וכו. ונדרשות התאמות.
    זה א-ב של אתיקה בתחום הזה.

  5. לילך הגיב:

    אם אני רוצה לשלוח בדואר אני יכולה? זה יחזיק?

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |