סלט חומוס, עגבניות ובצלים מקורמלים

8 תגובות לפוסט

  1. עינב הגיב:

    נראה שבתמונה יש צנונית ובמתכון אין, האם להוסיף?

  2. תמר הגיב:

    נראה סלט נפלא!
    האם הצ׳ילי חובה לחוויית הטעמים ? במה ניתן להחליפו?

  3. איילת הגיב:

    כמה זמן מראש אפשר להכין ושיאר טרי וטעים?

    • אורי הגיב:

      המממ בגלל העגבניות לא המון.. שעה שעתיים זה סביר. או עוד אופציה – להכין הכל ולחתוך את העגבניות ממש בהגשה.

  4. אלי הגיב:

    איך מנביטים חומוס?

    • אורי שביט הגיב:

      היי אלי, משרים אותו ל-24 שעות (מומלץ להחליף את המים כמה פעמים ואם חם בחוץ להכניס למקרר, שלא יחמיץ). אחכ מסננים ומשאירים במסננת מעל הקערה. כל כמה שעות מרטיבים ואם חם – מכניסים למקרר. כעבור 24-48 שעות יופיעו נבטוטים.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |