מפרום חצילים במילוי חומוס-פול

15 תגובות לפוסט

  1. תמר הגיב:

    יצא פשוט מושלם! בכלל לא הכרתי את המאכל הזה, חיפשתי משהו טוב עם חצילים וזה יצא מדהים! שווה את כל העבודה. תודה!!!

  2. ענבר הגיב:

    היי, אני רוצה להכין את המתכון לראש השנה רק שאצלנו יש כמה אנשים במשפחה שרגישים לפול- האם להחליף אותו באותה כמות של חומוס או שיש משהו אחר, טוב יותר?
    תודה! 🙂

  3. תום הגיב:

    נראה מעולה!

    אני רוצה להכין את זה לשבת, העניין הוא שאין לי מעבד מזון.
    אפשר להשתמש למילוי בבלנדר מוט? יכול להיות שזה יהרוס מעט מהמרקם של המילוי?
    ועל אותו עניין – לטגן את הבצל והשום במקום לאדות.

    תודה רבה! (:

    • אורי הגיב:

      היי תום, אני מניחה שבלנדר מוט יהיה בסדר גמור, אולי טיפה יותר מאמץ.. את השום והבצל מטגנים, פשוט טיגון עדין (לא להשחמה) ולכן קוראים לזה "לאדות". בהצלחה!

  4. יפעת הגיב:

    ברצוני לדעת האם ניתן להחליף את המילית בבשר טחון ?

    • אורי הגיב:

      לדעתי זה מאד לא מומלץ – זה מאד לא בריא, פוגע בסביבה וגורם לסבל אדיר ומוות מיותר של בעלי חיים.

    • עין לציון הגיב:

      "מלית" ולא "מילית". אם באת להטריל, לפחות תעשי את זה בסטייל.

  5. רחלי הגיב:

    היי
    רציתי לשאול אם אפשר להשתמש בחומוס מקופסת שימורים?

    תודה רבה!

  6. אמילי לייבוביץ הגיב:

    היי אורי, האם ניתן להחליף את החציל בתפוחי אדמה או בכל ירק אחר?

    • אורי הגיב:

      היי, עקרונית אני מניחה שכן אבל די בטוחה שזה ישפיע על אופן ההכנה (תפוחי אדמה זקוקים להרבה יותר זמן בישול ואולי טכניקה קצת שונה). אז מה שאת יכולה לעשות זה לחפש מתכון מפרום תפוחי אדמה ולהשתמש במילוי מהמתכון הזה כדי להפוך אותו לטבעוני. בהצלחה!

  7. יפעת הגיב:

    הי, האם אפשרי להכין ללא טיגון?

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות