כל הארץ תפריטים טבעוניים

54 תגובות לפוסט

  1. הדס הגיב:

    איזו כוסמת? חומה או ירוקה?

  2. אהד תמיר הגיב:

    מאוד אהבתי את חביתת העדשים, גם כפיתרון לקמח חומוס הכבד. מעניין עד כמה זה אוורירי – בוח אנסה במפגשי הקרוב עם לנדוור. תודה! 🙂

  3. יעל הגיב:

    שלום! מה הסיפור של שמרי הבירה? מה תפקידם? האם אפשר לוותר?

  4. ענת פידמן הגיב:

    היי אורי תודה על המתכונים. שאלה – איפה משיגים קמח עדשים כתומות?

  5. דורית הגיב:

    תודה על המתכונים. בהחלט מפתה לנסות.
    האם שמרי בירה הכרחיים בחביתה?

  6. רינה הגיב:

    תודה על המתכון. היכן ניתן להשיג קמח עדשים כתומות?

  7. אלעד הגיב:

    יאמי 😀

  8. טל הגיב:

    עכשו אני מבינה. אכלתי חביתה בלנדוור בקניון רמת ישי, והיה לזה טעם מתוק עם וניל. כנראה שמו חלב סויה ממותק עם טעם וניל.. 😉

  9. הלה הגיב:

    הי אורי, תודה על המתכונים

    מאד אהבתי את מנת הכוסמת בלנדוור (המינוס היחידי שהיא היתה קטנה 🙄 )

    אז עכשיו אני יכולה לאכול כמה שאני רוצה 😆

    לטעמי האישי לגמרי הבורגול מיותר וסתם מכביד….

    המנה מגיעה עוד מעט לסיום הקורס שלי "לתמוך, להתפלל, לאהוב"

    ימים טובים

  10. מורן הגיב:

    החביתה – מתכון קל וטעים, השתמשתי בחלב אורז שקדים במקום סויה ובנענע במקום פטרוזיליה… יצא מתקתק, סוג של פנקייק.

  11. מורן הגיב:

    המגדרה יצאה מצויינת… לא הבנתי מה עושים עם המי בישול של העדשים? הם אמורים להתאדות? הוספתי אותם לתבשיל במקום מים רותחים ויצא מאוד נוזלי…

  12. גיל הגיב:

    הי אורי, האם לדעתך אפשר להכין את הבלילה של החביתה ולשמור במקרר יום ( או יותר) עד הכנה?

  13. יפעת הגיב:

    היי,
    אכלתי את המג'דרה בלנדוור והיה מעולה !!!
    האם צריך את הירקות גם בתבשיל עדשים וגם במג'דרה ? אי אפשר לבשל עם העדשים ואח"כ לחבר הכל ?

    • אורי הגיב:

      עקרונית אפשר, אבל אלה יהיו ירקות "מכובסים" שנועדו למעשה לתת טעם לעדשים ובפני עצמם כבר יהיו קצת תפלים.

  14. pnin הגיב:

    היי אורי
    חביתת עדשים- האם אפשר להחליף את החלב סויה במים?

  15. חיים הגיב:

    החביתה יצאה מעולה. גם הילדים אהבו.

    כמה הערות לגבי המתכון:

    – אני ממליץ בחום להוסיף שום. אצלנו בבית שום נכנס לכל דבר שאינו קינוח 🙂 גם קצת פלפל לא מזיק.

    – עם בלנדר הויטמיקס לא צריך לרכוש קמח עדשים. בהתחלה שמתי את המים + חלב + עדשים כתומות שלמות + פטרזיליה וטחנתי על high למשך כדקה עד שהכל נהיה נוזל חלק. אז הוספתי גזר + בצל (רגיל כי לא היה לי בצל ירוק) וטחנתי במהירות נמוכה כדקה נוספת. המרקם יצא מעולה.

  16. צליאקית הגיב:

    היי,האם שמרי בירה מכילים גלוטן ?

  17. נאור הגיב:

    טעמתי בלנדוור את החביתה והתלהבתי!
    חיפשתי באינטרנט, והנה היא! תודה רבה לך אורי ותודה רבה לשף רועי שנתן את המתכונים.
    הכנתי עכשיו בבית ונהנתי מכל רגע 😆

    • מיכל הגיב:

      האם הכרחי להוסיף כוס וחצי מיים לתבשיל הסופי של כוסמת בירקות מאחר ותבשיל הכוסמת כבר מבושל והירקות הכתומים גם אפויים והבורגול מוכן…. למה כוס וחצי מיים…. אין חהם מה לבשל. תוספת המים אולי תגרום חכל המסה להיות דביקה ודייסתית

  18. שירן הגיב:

    הי אורי תוכלי לציין כמויות של חביתת עדשים כתומות אחת (קמח ומים בעיקר)? תודה רבה

  19. רות סלקמון הגיב:

    תבשיל כוסמת וירקות כתומים מעולה. כדאי לנסות.

  20. דנה הגיב:

    היי
    שאלה לגבי מתכון המג'דרה
    בהרכבה של המג'דרה מדוע צריך להוסיף עוד 2 כוסות מים?
    המרכיבים לא מבושלים כבר?

    • אורי הגיב:

      הם אכן מבושלים אבל אנחנו רוצים לקבל תבשיל עסיסי ולא יבש, כמו כן הטחינה "נפתחת" במים. אני ניסיתי אותו אחד לאחד לפי המתכון ויצא מצויין.

  21. נועה החמסה הגיב:

    בתבשיל הכוסמת המעולה של לנדוור יש גם קוביות טופוץ היתכן שהוחסרו במתכון?

    תודה על המתכונים הנהדרים.

  22. מיה הגיב:

    מחצי כמות יצאו לי 4 חביתות.. כנראה עשיתי אותן דקות וקטנות יותר ממה שהתכוונו במתכון.
    יצא מעולה! עם כל חביתה הורדתי מכמות השמן וראיתי שלא נדבק.
    לדעתי אפשר לשים פי שתיים ויותר מכמות הפטרוזיליה.

    תודה רבה על המתכון!

  23. חן הגיב:

    כמה זה בכוסות 400 גרם קמח עדשים?

  24. מורן הגיב:

    לא סובלת כוסמת…. אבל המתכון מנצח!! יאמי… תודה 🙂

  25. עדן הגיב:

    לא הבנתי את התפקיד של השמן תירס בתבשיל כוסמת

  26. מיכל הגיב:

    הי אורי אני בלוונדר וכל כך קיוויתי שיהיה בפוסט הזה את קציצות המיטבולס הטבעוניות המדהימות מהתפריט. יש לך את המתכון?

    • אורי שביט הגיב:

      היי מיכל, תודה ואני שמחה שאת אוהבת את המנה!! לצערי חומרי הגלם שלה לא זמינים לשוק הפרטי.. תצטרכי לחזור לשם 🙂

  27. מיכל הגיב:

    תודה על התגובה:)

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות