מרק עדשים כתומות בקארי, קוקוס והל עם כוסברה ובוטנים קלויים

7 תגובות לפוסט

  1. אפרת הגיב:

    נראה טעים לאללה…ינוסה בקרוב

    • ליאור הגיב:

      יצא טעים מאד, אפילו מאד מאד. היה צורך בהרבה יותר מים במקרה שלי. בנוסף העברתי בלנדר מוט על המרק כדי שיהיה יותר אחיד וקרמי. טעים כבר אמרתי?

  2. קרן הגיב:

    יצא מעולה! הסיר חוסל עד הטיפה האחרונה, אמנם ללא עלי הקאפיר ליים שלפי שמם אני בטוחה שהיו משלימים את הטעם. במה אפשר להחליף אותם?

    • אורי הגיב:

      איזה יופי לשמוע! אין לטעם הזה כחל כך תחליף.. אפשר לוותר או אולי להוסיף מעט מיץ ליים וקליפת ליים מגורדת לאפקט הדרי.

  3. אלעד הגיב:

    הכנתי בדיוק ע"פ ההוראות (הוספתי עוד מים) ויצא מצויין. כולם מאוד אהבו. תודה רבה!

  4. ירדנה הגיב:

    מרק ממש מושלם! תודה רבה !!! שמתי קרם קוקוס, בערך 200 מ"ל. השאר השלמתי עם ציר מרק ומים. הוספתי גם למון גראס אחד. יצא טעם אסייתי עדין טעים.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות