מרק עדשים כתומות בקארי, קוקוס והל עם כוסברה ובוטנים קלויים

7 תגובות לפוסט

  1. אפרת הגיב:

    נראה טעים לאללה…ינוסה בקרוב

    • ליאור הגיב:

      יצא טעים מאד, אפילו מאד מאד. היה צורך בהרבה יותר מים במקרה שלי. בנוסף העברתי בלנדר מוט על המרק כדי שיהיה יותר אחיד וקרמי. טעים כבר אמרתי?

  2. קרן הגיב:

    יצא מעולה! הסיר חוסל עד הטיפה האחרונה, אמנם ללא עלי הקאפיר ליים שלפי שמם אני בטוחה שהיו משלימים את הטעם. במה אפשר להחליף אותם?

    • אורי הגיב:

      איזה יופי לשמוע! אין לטעם הזה כחל כך תחליף.. אפשר לוותר או אולי להוסיף מעט מיץ ליים וקליפת ליים מגורדת לאפקט הדרי.

  3. אלעד הגיב:

    הכנתי בדיוק ע"פ ההוראות (הוספתי עוד מים) ויצא מצויין. כולם מאוד אהבו. תודה רבה!

  4. ירדנה הגיב:

    מרק ממש מושלם! תודה רבה !!! שמתי קרם קוקוס, בערך 200 מ"ל. השאר השלמתי עם ציר מרק ומים. הוספתי גם למון גראס אחד. יצא טעם אסייתי עדין טעים.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות