מרק כתום עם חלב קוקוס

2 תגובות לפוסט

  1. שירי בן דב הגיב:

    אורי
    תשמעי שיחוק- אתמול הכנתי שני מתכונים שלך- 1. את המרק הכתום, הוספתי לו בצל מטוגן בהתחלה כי זה היה חסר לי במתכון וזה הוכיח את עצמו. 2. את פשטידת הבטטה והכרובית שלך על מצע בצל מטוגן. אתמול כשהיא הייתה חמה היא ממש לא הייתה להיט, כמו לאכול פירה אפוי. אבל מה השוס? היום אכלנו את המרק הטעים והוספתי בצד, אבל בתוך חצי בתוך המרק, את הפשטידה הקרה, והמון פטרוזיליה למעלה. תשמעי, זאת הייתה ארוחת גורמה ברמות גבוהות. הפשטידה כשהיא קרה הרבה יותר טעימה מאר הייתה אתמול כשהייתה עדין חמימה. סתם חשבתי שתשמחי לדעת. תודה!

    • שרה הורניק הגיב:

      רעיונות מעניינים, ואיזה כיף שיצא מוצלח! אני אוהבת תגליות כאלה 🙂

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות