מרק עדשים כתומות בקארי, קוקוס והל עם כוסברה ובוטנים קלויים

7 תגובות לפוסט

  1. אפרת הגיב:

    נראה טעים לאללה…ינוסה בקרוב

    • ליאור הגיב:

      יצא טעים מאד, אפילו מאד מאד. היה צורך בהרבה יותר מים במקרה שלי. בנוסף העברתי בלנדר מוט על המרק כדי שיהיה יותר אחיד וקרמי. טעים כבר אמרתי?

  2. קרן הגיב:

    יצא מעולה! הסיר חוסל עד הטיפה האחרונה, אמנם ללא עלי הקאפיר ליים שלפי שמם אני בטוחה שהיו משלימים את הטעם. במה אפשר להחליף אותם?

    • אורי הגיב:

      איזה יופי לשמוע! אין לטעם הזה כחל כך תחליף.. אפשר לוותר או אולי להוסיף מעט מיץ ליים וקליפת ליים מגורדת לאפקט הדרי.

  3. אלעד הגיב:

    הכנתי בדיוק ע"פ ההוראות (הוספתי עוד מים) ויצא מצויין. כולם מאוד אהבו. תודה רבה!

  4. ירדנה הגיב:

    מרק ממש מושלם! תודה רבה !!! שמתי קרם קוקוס, בערך 200 מ"ל. השאר השלמתי עם ציר מרק ומים. הוספתי גם למון גראס אחד. יצא טעם אסייתי עדין טעים.

השאר תגובה ל אורי שביט

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות