חביתה טבעונית עם קמח עדשים כתומות

18 תגובות לפוסט

  1. ענבל הגיב:

    חביתה מאוד. תודה רבה
    הכנתי גם את האומלט שלך שמגישים אותו גם בארומה וזה מאוד טעים,
    וגם המתכון של החריימה מוצלח ביותר.
    תודה על כל המתכונים הטעימים

  2. ,אילנה הגיב:

    אני מתקשה למצוא קמח עדשים כתומות. אשמח להמלצות באזור השרון

  3. אורפז הגיב:

    שלום המתכון נראה מאוד מפתה אך למרבה הצער אין ברשותי קמח עדשים. יש לי עדשים אדומות יבשות ויש לי מטחנת קפה, האם זה אפשרי להכין קמח בבית? ואיך עושים זאת?
    אשמח לעזרה תודה

    • אורי הגיב:

      מעולה! פשוט מניחה עדשים יבשות בתוך המטחנה וטוחנת היטב. אפשר לסנן בסיום לוודא שאין חתיכות גדולות. בהצלחה!

    • אורי הגיב:

      היי, כמובן! פשוט להניח אותן במטחנה ולטחון היטב. אפשר לסנן כדי לוודא שאין חתיכות. בהצלחה

    • דליה הגיב:

      הייתי מוסיפה מעט שמן לבלילה
      הייתי משתמשת במכסה זכוכית שקוף למחבת.
      אפשר להשתמש בקמח קטניות כלשהו. לא חובה עדשים כתומות.
      אם נותנים לבלילת הקמח והמים לעמוד קצת (בין כמה דקות לכמה שעות), נוסף אפקט בריאותי חשוב של תסיסה קלה, וגם קל יותר להכין בלי התפרקות

  4. מירית הגיב:

    וואו! אפילו בלי פטריות ופטרוזיליה יצא מוצלח מאוד. הטעם הרבה יותר עדין ונחמד משל חביתת חומוס. תודה!

  5. אריק הגיב:

    כהים תודה על המתכון הנהדר
    כפית קאלה נמק לתוך בלילת הקמח, ( אחרי הוספת המים והערבוב ) מוסיפה הרבה לדעתי

  6. יעל הגיב:

    אורי יקרה,
    תודה על המתכון!
    מהי כמות החלבונים ב4 כפות קמח עדשים כתומות לעומת אלו שבביצה אחת?
    איפה ניתן להשוות נתונים בין הערכים התזונתיים של מוצרים מן החי לאלו מן הצומח?
    תודה!
    יעל

  7. חדר כושר גוףראשון הגיב:

    ואוו, נראה מעולה וקל

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות