Video Recipe: Vegan Lentil Flour Omelet

5 תגובות לפוסט

  1. סקובידו הגיב:

    תודה רבה! אך האם האומלט לא יצא לך מעט עיסתי ורטוב מבפנים? זה תמיד מה שקורה לי אם אני לא מקפיד על עובי מאוד דקיק, כמו בלנדוור, לא משנה כמה אטגן את זה.

    • אורי הגיב:

      האמת שבדרך כלל זה יוצא נהדר, אבל האומלט באמת לא צריך להיות מאד עבה וגם לא דקיק כנייר. עובי סטנדרטי של חביתה עובד.

  2. רינה הגיב:

    הכנתי ויצא רך ודביק בפנים
    אבל טעים
    אנסה בתנור

  3. הילה הגיב:

    היי אורי,
    בסרטון את אומרת שהקמח שהשתמשת בו הוא homemade.
    בשל המחיר הגבוה של קמח העדשים האדומות לעומת המחיר של עדשים אדומות בלבד תהיתי כיצד ניתו להכין כזה קמח בבית.
    האם את רק טוחנת את העדשים בפוד פרוססור? צריך להוסיף קורנפלור? לאפות/לטגן את העדשים/להעביר אותן תהליך אחר כלשהו?
    לתשובתך אודה 🙂

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות