Video Recipe: Vegan Lentil Flour Omelet

5 תגובות לפוסט

  1. סקובידו הגיב:

    תודה רבה! אך האם האומלט לא יצא לך מעט עיסתי ורטוב מבפנים? זה תמיד מה שקורה לי אם אני לא מקפיד על עובי מאוד דקיק, כמו בלנדוור, לא משנה כמה אטגן את זה.

    • אורי הגיב:

      האמת שבדרך כלל זה יוצא נהדר, אבל האומלט באמת לא צריך להיות מאד עבה וגם לא דקיק כנייר. עובי סטנדרטי של חביתה עובד.

  2. רינה הגיב:

    הכנתי ויצא רך ודביק בפנים
    אבל טעים
    אנסה בתנור

  3. הילה הגיב:

    היי אורי,
    בסרטון את אומרת שהקמח שהשתמשת בו הוא homemade.
    בשל המחיר הגבוה של קמח העדשים האדומות לעומת המחיר של עדשים אדומות בלבד תהיתי כיצד ניתו להכין כזה קמח בבית.
    האם את רק טוחנת את העדשים בפוד פרוססור? צריך להוסיף קורנפלור? לאפות/לטגן את העדשים/להעביר אותן תהליך אחר כלשהו?
    לתשובתך אודה 🙂

השאר תגובה

    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    המטבח הטבעוני שלי
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט