כדורוני מרציפן ביתיים בניחוח לימון והל

4 תגובות לפוסט

  1. רותם הגיב:

    היי אורי, כבר הכנתי בעבר את המתכון הזה ויצא מצויין. הפעם הכנו וכנראה לא בישלנו מספיק את המסה, הכנסנו לימון והתערובת מאוד מאוד רכה, גם אחרי קירור. לא ניתן לעבוד איתה. יש דרך ליבש אותה או להפוך אותה למתאימה לעבודה? חששנו להחזיר אותה לסיר בגלל מיץ הלימון . תודה!

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |