"המטבח הטבעוני שלי": ספר הבישול הראשון שלי יצא לאור!
אני מזמינה אתכם ליהנות (יותר!) מספר הבישול הראשון והחדש שלי
קישור מיוחד לרכישה לגולשי טבעוניות נהנות יותר
אפשר להזמין את הספר גם לחו"ל!
לרכישת המהדורה דיגיטלית
תוכן עניינים – המטבח הטבעוני שלי
חדש!! הספר השני "חגיגה טבעונית" במחיר מבצע
מהיום בו עלה האתר "טבעוניות נהנות יותר" לאוויר, חלמתי על הרגע בו הוא יעבור מהעולם הדיגיטלי-וירטואלי לעולם הממשי, כספר בישול שאפשר להחזיק ביד, לדפדף בו, להניח (וללכלך!) במטבח ולהעניק כמתנה שכולה טעמים נפלאים, בריאות טובה ואהבה לעולם ולכל היצורים החיים בו. חלפו שש שנים (וקצת, אבל מי סופר) והנה אני מחזיקה את התינוק התכול הזה, ששמו בישראל "המטבח הטבעוני שלי" והוא מקפל בתוכו את הידע, הטעמים, הרעיונות, הטיפים והמתכונים שאהובים עלי במיוחד. את חלקם כבר אולי פגשתם ואחרים יוצאים לאור בפעם הראשונה בין דפיו. התרגשות אדירה!!
אני חייבת תודה ענקית לכן ולכם, הגולשות והגולשים, על שהפכתם את האתר הזה מהיום הראשון להצלחה סוחפת ומרגשת ועל התמיכה והפרגון שאתם מעניקים לי לאורך השנים. מקווה שתאהבו את הספר לפחות כמוני 🙂
קישור מיוחד לרכישה לגולשי טבעוניות נהנות יותר
צילומים: טל סיון-צפורין
עיצוב: ורדה עמיר
הוצאת תכלת
תגיות: המטבח הטבעוני שלי, ארוחה טבעונית, אורי שביט, ספר בישול, ספר טבעוני
קטגוריות: פוסט נבחר
הזמנתי! מרגש מאוד, שיהיה בשעה טובה! מעבר לכך שההרצאה שלך בטד הייתה הצעד האחרון שלי למעבר מלא לטבעונות לפני כשלוש שנים, כמה מהמתכונים כאן הפכו למתכוני הבית שלנו. לא יכולה לחכות לספר!
היי פולה, איזה כיף לשמוע!! תודה רבה רבה
רשום שהמבצע 49 שח עם קוד קופון עד 28.2 אבל באתר נפתח חלון שהקוד לא תקף עוד
היי, נסו שוב, זה אמור לעבוד! אם לא מסתדר אפשר לצלצל ולהזמין טלפונית 1-700-706-600
שלום רב.
רציתי להזמין את הספר,במבצע. רשום שהמבצע עד סוף פברואר. תודה
תמר שלום, נסי שוב, זה אמור לעבוד. אם לא ילך, כתבי מייל לשירי מסטימצקי שתסייע לך Shirik@steimatzky.co.il
הזמנתי, איזה כיף!
כיף לי 🙂
הי, קניתי את הספר, בינתיים עוברת על המתכונים, מנסה אותם אחד אחד. הבומב פולנטה.. מדהים. שאלה קטנה, כי כבר פעמיים לא הולך לי עם רצועות הסויה..המתכון של הארטישוק הירושלמי שהוחלף בתפוח אדמה.. מפתיע לא העונה.. הלכתי לפני המתכון וסחטתי אותם אחד אחד לפני השלב השני.. ו.. דיי תפלים, ספחו שוב פעם את הנוזלים וזה דיי מרגיש כמו לנגוס בבלון מים.. הנוזלים שהוא ספח סבירים אבל הם לא הצליחו לספוח ממש טעם, אז גם טקסטורה אין וגם טעם אין.. תוכלי לכוון אותי, איפה אני טועה? השתמשתי ברצועות ממשקל ולא מאריזה. אודה לתשובה וחג שמח ושנה טובה.
היי אפרת, סליחה על העיכוב במענה. אני חוששת שבהחלט יש משמעות גדולה לטיב הנתחים – ככל שהם איכותיים יותר ככה יש סיכוי שהתוצאה תהיה מוצלחת יותר. עוד דבר שאפשר לעשות זה אחרי ההשרייה והסחיטה לצרוב אותם היטב בנפרד כדי להשחים ו"לסגור אותם" כך שהסיכוי שיהפכו לספוג תפל יורד משמעותית. אבל מניסיון עם נתחים איכותיים זה לא אמור לקרות.. ותודה על המילים הטובות לגבי הבומב! שמחה שאהבת 🙂
אורי יקרה
שמחתי להזמין.. שיהיה בהצלחה!
נורית
תודה רבה!!
אורי – כל הכבוד! ובהצלחה רבה.
כדאי שתדעי שאכן הקוד כבר אינו תקף,
אך בהחלט ארכוש את הספר.
תודה לך.
היי ירדנה, נסי שוב, הקוד אמור לעבוד. אם זה לא מצליח, צלצלי והזמיני 1-700-706-600 באותו מחיר. תודה 🙂
הי אורי,
נסיתי שוב, ואכן הצלחתי. בכל אופן – שוב ברכות, וכל הכבוד!
נפלא!! ותודה רבה
הוזמן!
קיבלתי אתמול את הספר ובמילה אחת "וואו". זו מתנה לבן זוגי אבל תכלס ישמש אותי כל יום :). מחכה כבר לנסות את המתכונים! תודה לך!
איזה כיף!! תודה <3
הספר הגיע אתמול והוא מהמם!! מאד מאד יפה, מזמין, ומתכונים שנראים מעולים.
תודה רבה!!!
היי אורי
האם הקופון עדיין תקף? לא הספקתי לקנות.
לצערי לא.. כרגע יש מבצע לחברי מועדון סטימצקי ב 49.90
הזמנתי!!! אזיה התרגשות 🙂
איזה כיף!
קניתי בסטימצקי אחרי הכרות קלילה עם הבלוג.
ניסיתי כבר כמה מתכונים והם עברו בהצלחה אפילו את הילדים סרבני ה"חדש" שלי.
הגרסה של הלחמניות מיני עם זיתים הוכתרה כמוצלחת יותר מהוילה לזית המקורי וגם הלחם מטוגן והפנקייקים.
בקיצור,
אחת הקניות המוצלחות
איזה כיף לשמוע לוטם!! <3
הבנזוג ואני קיבלנו את הספר במתנה. הספר פשוט מטורף!!! הכנתי בינתיים שני מתכונים ויצא נהדר.
יש תכנון לתרגם אותו לאנגלית? אני גרה בחו"ל וכבר יש התעניינות…
איזה כיף לשמוע!! בהחלט יש תכניות, זה יקח קצת זמן אבל אני מאמינה שיקרה 🙂
הספר נהדר!
האם כאשר כתוב "כוס כוסמת מונבטת " הכוונה לכוס כוסמת יבשה ,לפני ההנבטה?
בתודה דורית
אכן כן 🙂
קיבלתי את הספר כמתנה (מאוד משמחת) והספקתי כבר להכין מתכון אחד-סלט אזוקי ונקטרינות ויצא מדהים! מחכה כבר לנסות את כולם!
אני מחפשת את המתכון שצולם על הכריכה בחלק השמאלי התחתון (מה שנראה כמו סלט כרוב סגול). חיפשתי בספר ולא מצאתי, אבל ייתכן שפספסתי, אשמח אם תוכלי לכוון אותי. תודה!
היי שירן, תודה רבה על המילים הטובות 🙂 הסלט הוא למעשה המילוי של דפי האורז שמופיעים בפרק הפסטה. ספרי איך יצא!
אורי שלום, קודם כל – מזל טוב! איך אפשר להשיג את הספר בארצות הברית? הקישור לקנייה מחו״ל לא צלח… תודה.
תודה רויטל! אנא כתבי מייל ל Shirik@steimatzky.co.il היא תוכל לסייע לך בתהליך הרכישה. תודה רבה 🙂
באיזה מהספרים שלך יש פחות מתכונים עם גלוטן? עבור צליאקית..
היי, רוב הספר "חגיגה טבעונית" הוא ללא גלוטן, כמובן שמי שצליאקית צריכה לבדוק כל רכיב שהוא אכן מתוייג ללא גלוטן. תודה!
https://vegansontop.co.il/vegan-celebration/