קארי במיה ושעועית מש

4 תגובות לפוסט

  1. הדס הגיב:

    מתכון מצויין!
    לא דורש הכנת / שימוש במחית קארי ומתון בקלוריות יחסית למתכוני קארי.
    תודה רבה 🙂

  2. מיכל הגיב:

    האם את שמה מים במקום שמן בהתחלה ?

    • אורי שביט הגיב:

      היי, אני מתחילה בצריבה של הבצל "על יבש", מוסיפה עוד ירקות ורק אחכ מוסיפה מעט מים או ציר ירקות וממשיכה הלאה. אם צריך מוסיפה עוד מעט נוזלים.

השאר תגובה

    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    המטבח הטבעוני שלי
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט