גלידת שוקולד-קוקוס טבעונית

10 תגובות לפוסט

  1. חן הגיב:

    אדיר! אפשר להחליף את הקשיו באגוזי מלך?

    • אורי הגיב:

      היי חן, אני חוששת שלא – לקשיו תכונות שונות והוא מסייע ביצירת מרקם קרמי, בניגוד לאגוזי המלך הקריספיים.. אבל נראה לי שגם מקדמיה יתאימו.

  2. me הגיב:

    היי, תגידי, במידה ויש לי בבית בלנדר שלא מצליח לטחון קרח, (לעומת זאת אל דאגה לגבי הקשיו אני די מסודרת), האם לדעתם הגיוני פשוט לדלג על שלב הקרח, ופשוט לשים הכל במקפיא לכמה שעות? או שזה ייצא בעייתי מבחינת המרקם?

  3. מירית הגיב:

    מה הכוונה לטחון תוך כדי דחיסה?

    • אורי הגיב:

      בבלנדרים חזקים (בסגנון ויטמיקס) יש דוחסן, מין מוט כזה שמאפשר דחיפה של החומרים לכיוון הסכין תוך כדי טחינה. אם אין אז אין 🙂

  4. אופירה הגיב:

    אם יש לי בלנדר רגיל, לא ויטמיקס- הוא יטחן קרח?

  5. אופירה הגיב:

    מה פרוש נוזל או קרם קוקוס?אפשר חלב קוקוס שהוא במצב נוזלי? אני קונה AROY-D אבל אירי קירור רק החלק העליון נהיה קשה.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות