פנקייק איטלקי: חביתיות פולנטה מהירות

4 תגובות לפוסט

  1. נועה סנדל הגיב:

    הי
    ניסיתי להכין את המתכון ויצא לי מר לגמרי, כנראה בגלל העלי אורגנו.
    גם לא הצלחתי להבין איך לעשות עיגולים למחבת עם הבלילה הרותחת…בקיצור, כישלון חרוץ

    • אורי שביט הגיב:

      היי נועה, מצטערת ממש לשמוע, זה מתכון שכבר נוסה לא מעט בהצלחה ואני רוצה להבין מה השתבש. אולי המרירות נעוצה דווקא בקמח, אולי לא היו מספיק מים רותחים והקמח לא התרכך מספיק? לגבי העיגולים, פשוט מניחים כף מהתערובת ומשטחים. אם תיכנסי לאינסטגרם שלי את יכולה לראות סרטון – הוא שמור בהיי-לייטס.

  2. דפנה הגיב:

    הכנתי ויצא מדהים

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות