לביבות תירס תאילנדיות של עומר מילר

13 תגובות לפוסט

  1. אלכס הגיב:

    האם הבלילה אמורה לצאת ממש נוזלית? או שאני אמורה להצליח ליצור ממנה משהו בעל צורה מוגדרת?😂

  2. מיצ הגיב:

    הכנתי וזה באמת כ"כ קל! כיף שאין הרבה התעסקות עם הידיים, פחות מלכלך 🙂 הוספתי גם מעט פפריקה בשביל הצבע, אבל חייבת להודות שיצא לי קצת תפל. לדעתי שמתי כפול מהצ'ילי ועדיין לא יצא חריף

  3. חני הגיב:

    היי,
    אפשר במחבת טפלון עם מעט שמן?

  4. חיים הגיב:

    איך זה עובד עם קמח רגיל במקום קמח תופח? צריך להוסיף משהו?

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות