לביבות תירס תאילנדיות של עומר מילר

13 תגובות לפוסט

  1. אלכס הגיב:

    האם הבלילה אמורה לצאת ממש נוזלית? או שאני אמורה להצליח ליצור ממנה משהו בעל צורה מוגדרת?😂

  2. מיצ הגיב:

    הכנתי וזה באמת כ"כ קל! כיף שאין הרבה התעסקות עם הידיים, פחות מלכלך 🙂 הוספתי גם מעט פפריקה בשביל הצבע, אבל חייבת להודות שיצא לי קצת תפל. לדעתי שמתי כפול מהצ'ילי ועדיין לא יצא חריף

  3. חני הגיב:

    היי,
    אפשר במחבת טפלון עם מעט שמן?

  4. חיים הגיב:

    איך זה עובד עם קמח רגיל במקום קמח תופח? צריך להוסיף משהו?

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |