מרק תירס מוקרם, מהיר וממזרי

8 תגובות לפוסט

  1. תמר הגיב:

    יותר מדי שום. הייתי שמה שתי שיניים לכל היותר.

  2. אשלי הגיב:

    אפשר להוסיף מים למרק? כי הוא בעצם על בסיס קרם :O

  3. ירדן הגיב:

    ממשיכה בסקירת המרקים באתר והפעם מרק תירס שנראה ממש מעולה ?
    יש לך אולי הערכה בכמה תירס קפוא להשתמש במקום ארבעה קלחים? תודה רבה!

    • אורי שביט הגיב:

      היי, לדעתי משהו כמו 3-4 כוסות. יותר מדי תירס לא יזיק 🙂 עדכני איך יצא!

      • ירדן הגיב:

        וואו יצא פשוט מושלם. השתמשתי בקישוא במקום שורש סלרי כי לא מצאתי, ועדיין היה חלומי… מסביב לשולחן אמרו ״כמו תאילנד״ ?

  4. עדי ונוס אלבז הגיב:

    מושלם!! תודה 3>

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות