חנוכה טעים: לביבות טבעוניות של תפוחי אדמה וגזר

12 תגובות לפוסט

  1. תמירה הגיב:

    חיתוך הבצל הפריע מאוד לכל המסה.טעות גדולה!! ביזבוז חומר.

  2. טלי הגיב:

    היי 🙂
    אפשר להחליף את תפוח האדמה בבטטה?
    ואת קמח העדשים בקמח רגיל?

    • אורי הגיב:

      נשמע לי שזה ייצא טעים לא פחות 🙂 רק תיזהרי לא לחרוך, הבטטה עדינה יותר ומתבשלת מהר יותר מתפוחי האדמה.

  3. Sharon הגיב:

    נשמע מתכון מעולה. האם אפשר לשים קמח רגיל במקום קמח עדשים?

  4. פרי הגיב:

    האם אפשר להשתמש בבצל מטוגן מראש ללביבות? (לא אוהבים אצלנו כל כך בצל לא מבושל והבפנים של הלביבה עלול להיות "בצלי" מדי…

  5. נועה הגיב:

    יצא מעולה!! הכנתי עם קמח חומוס היה צריך להוסיף יותר בשביל שבקציצה תדבק. מושלם עם עגבניות מרוסקות ובצל ירוק!

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |