ריזוטו גריסים עם דלעת ערמונים צלויה

5 תגובות לפוסט

  1. טל הגיב:

    רק שאלה – לא ברור בכמה מים לבשל את הגריסים

    • אורי הגיב:

      היי, אני מבשלת אותם בהרבה מים, כמו פסטה ונותנת להם להתבשל עד שהן כמעט סופגות את כל המים, ככה שאני באמת לא מודדת כמות מדוייקת.. אם נשארים מים – פשוט מסננים.

  2. מיכל הגיב:

    האם בישול הגריסים נעשה מההתחלה ללא מכסה או שרק אחרי חצי שעה מסירים את המכסה?
    😕

    • אורי הגיב:

      אני מבשלת במכסה פתוח 🙂

      • מיכל הגיב:

        תודה רבה!!

        מכיני לחמי, שהפך לטבעוני מסיבות בריאותיות, ארוחת חג שלמה מהאתר שלכם… הכל נראה מאוד מיוחד. שיהיה לי בהצלחה 😉

        חג שמח ושנה טובה!!

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות