גלידת שוקולד-קוקוס טבעונית
[סה"כ: 0 ממוצע: 0 ]
רמת קושי
קל
משך הכנה
מהיר
מתאים לחג
שבועות
ידידותי לילדים
ללא גלוטן
המשחק שלכם כאן תלוי בכמה אתם מתגעגעים ל"באונטי" – אפשר להשתמש בקרם קוקוס סמיך ועשיר יותר, להוסיף שבבי קוקוס יבש או לטחון תוכן של אגוז קוקוס עם מעט מים. אני הוספתי גם פולי קקאו שהיו לי להגברת הקראנצ'יות והבריאות.
חומרים ל-4 מנות:
100 גרם שוקולד מריר איכותי, פרווה
3/4 כוס נוזל או קרם קוקוס
1/2 כוס קשיו לא קלוי
1/2 1 כפות שמן קוקוס
2-3 כפות סוכר חום
5 פולי קקאו שלמים, לא קלויים (לא חובה)
3 כוסות קרח
להגשה:
שוקולד צ'יפס מריר, פרווה
- מניחים את כל המרכיבים מלבד הקרח והשוקולד צ'יפס במיכל של בלנדר חזק מאד וטוחנים עד לקבלת קרם חלק וסמיך.
- מוסיפים את הקרח וטוחנים תוך כדי דחיסה עד שמתקבלת גלידה רכה.
- מעבירים לצלוחיות, מעטרים בשוקולד צ'יפס ומגישים.