הזמן הסגול

8 תגובות לפוסט

  1. מסעדן הגיב:

    דיכאון על הבוקר. למה?

  2. maayan הגיב:

    תנסי להוסיף גם מעט קימל.. מוסיף טעם נפלא וגם מוסיף ערך תזונתי מבחינת העיכול 🙂

  3. אלף הגיב:

    כשראיתי את הכותרת חששתי שזה הולך להיות פוסט על חצילים שנואי נפשי (כן, אני ישראלית ואני ש-ו-נ-א-ת חצילים! הנה, אמרתי זאת!).
    כרוב סגול זה יאמי! אם כי אנחנו מעדיפים אותו טרי ולא מבושל. אצלנו הוא נכנס באופן קבוע לסלט הירקות (אנחנו משתדלים שהסלט יכיל תמיד את 5 צבעי הירקות כי כל צבע תורם מיקרונוטריינטים אחרים).

  4. מ' הגיב:

    כל כך פשוט וכל כך מפתה! בא לי על כרוב סגול עכשיו 😛

  5. דפנה הגיב:

    לא יודעת למה…? שקדים פרוסים נשמע לי טוב שם

  6. שי הגיב:

    אני הייתי מגיש על קינואה/כוסמת.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות