אבי ביטון & אורי שביט מגישים: משתה ספרדי טבעוני לוהט
מסעדת "אדורה" האהובה מקדישה ערב נוסף למטבח על טהרת הצומח – הפעם בסגנון ספרדי
לאור ההצלחה של האירועים הטבעוניים הקודמים, השיק לאחרונה אבי ביטון, השף של מסעדת "אדורה" האהובה, תפריט טבעוני קבוע ומושקע.
לרגל השינוי המבורך בתפריט ופתיחת התיאבון למטעמים על טהרת הצומח, ייערך במסעדה משתה טבעוני נוסף – הפעם בסגנון ספרדי לוהט.
הערב המיוחד יתקיים ביום ראשון 29.6.14 החל מהשעה 19:00
ב"אדורה", בן יהודה 226 תל אביב
חובה להזמין מקומות מראש בטל. 03-6050896
הארוחה תוגש בסגנון המשתה של אדורה – מנות חלוקה למרכז השולחן, בליווי יין ללא הגבלה.
בתפריט:
לחם שאור, קונפי שום, טפנד עגבניות, וסחוג עלי גפן
סלט של שעועית ספרדית ועגבניות מנומרות
מאפה אנדלוסי של פטריות, קרם שקדים ודבש תמרים
ארטישוקים בשמן זית ספרדי וקרם עגבניות מעושנות
קישואים ממולאים ברוטב אהילדו רימונים
סופריטו שורשים, תפוחי אדמה וקציצות טופו
פאייה בציר זעפרן, טופו ופפריקה מעושנת
תבשיל חומוס, צ'יפוטלה, עגבניות ובשר חצילים שרופים
ויהיו כמובן גם קינוחים:
נטילאס – פנקוטה ספרדית בניחוח קינמון בסירופ קרמל ופיצוחים
אפרסקים בסירופ סנגרייה וגלידת וניל
צ'ורוס בסירופ שוקולד
מחיר הארוחה – 180 ₪ לאדם
חובה להזמין מקומות מראש בטל. 03-6050896
אנחנו כל כך מאוכזבים, לא נהיה בארץ בתאריך הזה. חבל. מאוד נהננו בערב הטבעוני באדורה. יש סיכוי שיהיה ערב נוסף כזה (ספרדי) אחרי ה- 2.7.14? בפעם הקודמת התקיימו שני ערבים לארוחה הטבעונית, אולי גם הפעם?!
בהחלט נראה מבטיח, למרות שספרד זה כבר די אאוט אחרי הערב (רמז: חפשו בצ'ילה…) 🙂
וואו!