ליפתן פירות מתובל

יולי 20, 2013 מאת:

תבשיל של פירות יבשים וטריים, שהתיבול שלו ישכיח מכם מיד את הקומפוט הפולני הקלאסי, רק אל תשכחו לחלץ ממנו את התבלינים הקשים לפני ההגשה. מכינים לפחות כמה שעות מראש (או אפילו יום קודם) כדי להגיש קר מאד.

חומרים ל 6-8 מנות

6 תמרים מגולענים ומקולפים מהקליפה הדקיקה
6 דבלים חתוכות לרצועות
חופן צימוקים

לתיבול:
1 כוכב אניס
1 מקל קינמון
כמה גרגירי פלפל אדום/סצ'ואן/שחור
2-3 תרמילי הל מעוכים
1/4-1/2 פלפל שאטה מיובש
פיסה באורך 1-2 ס"מ של ג'ינג'ר טרי וקלוף

4-5 נקטרינות ואפרסקים בשלים ומוצקים, מגולענים וחתוכים לרצועות

קליפת מגורדת מ-1 לימון
מיץ טרי מ-1/2 לימון

להגשה:
אשכול ענבים ירוקים, חצויים או חתוכים לרבעים
חופן עלי נענע צעירים

קומפוט שיגרום לכם לצאת במחול סוער

Print Friendly, PDF & Email

אורי שביט |

אורי כותבת ועורכת ראשית בבלוג "טבעוניות נהנות יותר". בשאר הזמן היא מנחה סדנאות בישול, מרצה ומייעצת למסעדות.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות