סדנת בישול אביבית עם אורי שביט
הצטרפו אלי לסדנה שכולה בישולים טעימים, צבעוניים ועונתיים מן הצומח! נלמד, נבשל ונזלול שפע של מאכלים מכל השפע שנותנת לנו האדמה ונקבל מגוון כלים, רעיונות והשראה
הסדנה נדחתה לימים רגועים יותר.. עדכון יגיע בהמשך. שמרו על עצמכם!
הסדנאות מתקיימות בסטודיו פרטי בדרום תל אביב. כתובת מדוייקת תימסר לנרשמים במייל לקראת הסדנה.
איזה כיף, האביב כבר כאן ואיתו שפע הירקות, הפירות והעלים העונתיים, שרק מבקשים להיכנס למטבח ולהפוך למטעמים נהדרים. אני מזמינה אתכם להצטרף אלי לסדנת בישול עונתית בה תלמדו להכין מגוון מתכונים מן הצומח ותקבלו המון כלים, רעיונות וטיפים לבישול טבעוני קל, מהיר, טעים וביתי, עם קריצה לפסח המתקרב. הסדנה מתאימה לכולם, למי שאינם טבעונים וכמובן לטבעונים מתחילים או ותיקים. אז אם מתחשק לכם להכיר ממרחים חדשים, ללמוד איך מכינים קציצות טעימות, להעשיר את מגוון התבשילים שאתם מגישים, לסיים את החגיגה במשהו מתוק ותוך כדי ללמוד על קיצורי דרך במטבח, חומרי גלם חדשים וטריקים שיעשו לכם את החיים יותר טעימים, מהרו להירשם! מספר המקומות מוגבל.
מחיר למשתתף 340 ש"ח. הסדנה תימשך 3-4 שעות. התפריט נתון לשינויים.
חניה ברחובות הסמוכים או בחניון. קיום הסדנה מותנה במינימום משתתפים. התפריט נתון לשינויים.
אשמח לראותכם!
תגיות: סדנת בישול, אביב, סדנה טבעונית, סדנאות
קטגוריות: פוסט נבחר