ככה מתחילים שנה מתוקה: פאי פיננסייר שקדים ותותים

4 תגובות לפוסט

  1. נעמה הגיב:

    היי, מה גודל פחית שימורי החומוס שהשתמשת?

  2. מירב הגיב:

    תודה רבה המתכון המהמם הזה הגיע בדיוק בזמן ליום הולדת של הבעל 🙂
    איך שומרים על העוגה לאחר ההכנה? במקרר או במקפיא?

    • אורי שביט הגיב:

      איזה כיף ומזל טוב 🙂 את העוגה האפויה שמרי במקרר ואת המקפא – במקפיא. הניחי אותו על העוגה הכי קרוב להגשה, שלא יתמוסס. אם את לא משתמשת בשבלונה למקפא ויוצקת אותו על הפיננסייר, אז שמרי הכל במקפיא.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות