בוקר טוב: מאפה תות-בננה עם שיבולת שועל

8 תגובות לפוסט

  1. אילנה הגיב:

    למען הסר ספק, את התותים והבננות שמים בתבנית, ועליהם שתי התרכובות? ציינת 3/4 של התותים, ומה עושים עם ה1/4 הנותר? להוריד את רמת המתיקות אפשר לקחת חצי חלב וחצי מים?

    • אורי שביט הגיב:

      היי, כן זה סדר הפעולות. שכחתי לכתוב – את התותים מפזרים מלמעלה לפני האפייה. לגבי המתיקות – אם החלב לא ממותק אז המאפה לא ייצא כל כך מתוק, אבל אם את מעדיפה כמובן שאפשר להחליף במים.

  2. סיגל הגיב:

    מוזר קצת שלא מערבבים את היבשים עם הנוזלים אלא שמים כל אחד בנפרד.. לא?
    למה לא לאחד בינהם בעצם?

  3. ענת הגיב:

    היי אורי. אני רוצה להכין את זה לבת שלי בת השנה. מה אפשר לשים במקום שבבי השקדים? חשבתי להוסיף עוד שיבולת שועל במקום…

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות