בצלים ממולאים ברוטב חמוץ-מתוק

6 תגובות לפוסט

  1. יעל הגיב:

    מה הכוונה בלחרוץ את הבצלים? ❓

    • אורי הגיב:

      לחתוך אותם לאורך חריץ עמוק, כך שאחרי הבישול אפשר יהיה להפריד לגלדים ולמלא כל אחד בנפרד.

  2. נעם הגיב:

    נראה נהדר! אפשר מים במקום הציר ירקות או אבקת המרק?

  3. אפרת הגיב:

    הכנתי את הבצלים הללו לפסח 2019 והם יצאו נהדרים ממש. הסיר לוקק

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |