מיני-בטטות צלויות בחמאת אגוזי לוז, זוקיני ושום ירוק

6 תגובות לפוסט

  1. יעל הגיב:

    רק לקלות את האגוזים ולמעבד מזון? בלי מים בלי כלום?

  2. עינת הגיב:

    מעבד המזון לא הופך לי את עיסת אגוזי הלוז לחמאה..והוא כבר רץ על זה חצי שעה..מה הסיבה?

    • אורי הגיב:

      שאלה טובה.. זה אמור להפוך לממש משחה, נשאר כמו פירורים? הייתי מוסיפה מעט שמן זית, ממש קצת, שיעזור לתפוס הכל.

  3. חגית הגיב:

    תודה, ינוסה בקרוב. יד לך אולי רעיון יצירתי להחלפת הזוקיני?
    תודה רבה

השאר תגובה

    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2021 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט