מיני-בטטות צלויות בחמאת אגוזי לוז, זוקיני ושום ירוק

6 תגובות לפוסט

  1. יעל הגיב:

    רק לקלות את האגוזים ולמעבד מזון? בלי מים בלי כלום?

  2. עינת הגיב:

    מעבד המזון לא הופך לי את עיסת אגוזי הלוז לחמאה..והוא כבר רץ על זה חצי שעה..מה הסיבה?

    • אורי הגיב:

      שאלה טובה.. זה אמור להפוך לממש משחה, נשאר כמו פירורים? הייתי מוסיפה מעט שמן זית, ממש קצת, שיעזור לתפוס הכל.

  3. חגית הגיב:

    תודה, ינוסה בקרוב. יד לך אולי רעיון יצירתי להחלפת הזוקיני?
    תודה רבה

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות