מיני-בטטות צלויות בחמאת אגוזי לוז, זוקיני ושום ירוק

6 תגובות לפוסט

  1. יעל הגיב:

    רק לקלות את האגוזים ולמעבד מזון? בלי מים בלי כלום?

  2. עינת הגיב:

    מעבד המזון לא הופך לי את עיסת אגוזי הלוז לחמאה..והוא כבר רץ על זה חצי שעה..מה הסיבה?

    • אורי הגיב:

      שאלה טובה.. זה אמור להפוך לממש משחה, נשאר כמו פירורים? הייתי מוסיפה מעט שמן זית, ממש קצת, שיעזור לתפוס הכל.

  3. חגית הגיב:

    תודה, ינוסה בקרוב. יד לך אולי רעיון יצירתי להחלפת הזוקיני?
    תודה רבה

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות