לביבות בטטה ובורגול עם קולי מנגו חריף

7 תגובות לפוסט

  1. ליהי הגיב:

    המתכון נשמע נהדר! איך מכינים את רוטב הפלפלים הקלויים?

    • אורי הגיב:

      קולים פלפלים בתנור עד שהם רכים ומעט חרוכים. מעבירים לקופסא סגורה לכמה דקות – זה יגרום לכך שהקליפה תיפרד מהם בקלות. מנקים מזרעים וטוחנים כמו במתכון עם יתר החומרים.

  2. קרן הגיב:

    טעים טעים טעים! הוספתי עדשים שחורות ואפיתי בתנור. יצא קריספי מבחוץ ורך ומנחם מבפנים.

  3. טל הגיב:

    חייבים לימון כבוש? 😥

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות