לביבות בטטה ובורגול עם קולי מנגו חריף

7 תגובות לפוסט

  1. ליהי הגיב:

    המתכון נשמע נהדר! איך מכינים את רוטב הפלפלים הקלויים?

    • אורי הגיב:

      קולים פלפלים בתנור עד שהם רכים ומעט חרוכים. מעבירים לקופסא סגורה לכמה דקות – זה יגרום לכך שהקליפה תיפרד מהם בקלות. מנקים מזרעים וטוחנים כמו במתכון עם יתר החומרים.

  2. קרן הגיב:

    טעים טעים טעים! הוספתי עדשים שחורות ואפיתי בתנור. יצא קריספי מבחוץ ורך ומנחם מבפנים.

    • ענת הגיב:

      היי קרן, מה כמות העדשים השחורות שהוספת ואיך אפית אותן בתנור?

  3. טל הגיב:

    חייבים לימון כבוש? 😥

השאר תגובה

    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2021 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט