כדורי סושי עם ספירולינה במילוי טופו ואבוקדו

2 תגובות לפוסט

  1. צביה הגיב:

    שלום. ראיתי קוביות טופו בתמונה. באיזה רטבים להשרות אותו. 2. ראיתי במסעדות סיניות מוקפץ עם תבלין צהוב
    שאלתי ואמרו שזה לא כורכום. גם אורז שלהם צהוב וטעים מיוחד. תוכלי לבדוק מה זה התבלין הצהוב שכה טעים באוכל. תודה ואשמח למתכונים פעם בשבועים כי המייל שלי מלא

    • אורי שביט הגיב:

      היי צביה, המשרה (מרינדה) של הטופו מפורטת במתכון עם חומרי הטופו. לגבי הצבע הצהוב באוכל הסיני אנסה לברר ולגבי מתכונים – הם תמיד מתעדכנים אוטומטית למייל או שאת יכולה להיכנס לאתר ולמצוא אותם בכל עת. תודה על ההתעניינות 🙂

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות