אביב טעים: סדנת בישול טבעונית עם אורי שביט
החלה ההרשמה לסדנת בישול נוספת ב"האריה והתרנגול"
הסדנה תתקיים ביום חמישי 7.3.19 בשעה 18:00 – לחצו כאן להרשמה
צילום: רויטל טופיול
אחרי סדנת הבישול הראשונה והנהדרת, אני חוזרת ל"האריה והתרנגול" לסדנה נוספת בה אשתף אתכם בסודות מהמטבח הטבעוני שלי! יחד נכין ממרחים טעימים ממרכיבים מפתיעים, מאפה מפנק של סלק צלוי וקרם שקדים, קציצות אפויות ועסיסיות ברוטב טעים, ריזוטו עם שפע ירקות עונתיים וכמובן גם משהו מתוק שיעשה לנו נעים 🙂 הכל בסדנה קלילה וכיפית שמתאימה לכוווווולם עם המון טיפים, רעיונות וגיוונים, ממיטב התוצרת העונתית של האדמה והחקלאים (מקווה ששמתם לב שהשקעתי בחרוזים!).
הסדנה מתקיימת במיקום מרגש במיוחד – חלל אירועים חדש בשם "האריה והתרנגול", הממוקם בקומתו השניה של בית הספר ״מפתן אלון״. האולם מתפקד כעסק חברתי, הפועל להעצמת בני נוער המתגוררים בשכונת התקווה ובשכונות הסמוכות אליה. בדומה למסעדת ״Fifteen״ הלונדונית של השף ג׳יימי אוליבר, גם כאן מועסקים בני נוער שהגיעו משלל רקעים מאתגרים, ובמסגרת פעילותם בעסק הם לומדים הם את רזי מקצועות המטבח ומסגלים מיומנויות עבודה. העסק הינו מלכ״ר, וכל הכנסותיו מושקעות בתמיכה בבני הנוער המועסקים בו.
במילים אחרות – ההשתתפות בסדנה גם תומכת בפעילות המבורכת של המקום, שווה 🙂
הסדנה תתקיים ביום חמישי 7.3.19 בשעה 18:00 ב"האריה והתרנגול", בי"ס מפתן אלון קומה 2 (במדרגות), לח"י 66 תל אביב – ראו מפה בהמשך. המקום כשר. התפריט נתון לשינויים.
אורך הסדנה 3-4 שעות. מחיר למשתתף/ת 295 ש"ח. חניה ברחובות מסביב או בחניון הצמוד לכניסה לבית הספר.
קיום הסדנה מותנה במינימום משתתפים. לחצו כאן להרשמה
ניתן יהיה לרכוש במקום את רב המכר "המטבח הטבעוני שלי" במחיר מיוחד למשתתפי הסדנה!
תגיות: סדנת חורף, האריה והתרנגול, סדנת בישול, סדנה
קטגוריות: פוסט נבחר
אני טבעונית חדשה אחרי ביקור בתאילנד אצל בני, רוצה לבוא ללמוד , אני נעזרת בכסא גלגלים. שאלתי אם יש במקום בו נערכות הסדנאות מעלית ? איני יכולה לטפס במדרגות. תודה !!!