סדנת בישול תאי עם עדי עליה ואורי שביט

4 תגובות לפוסט

  1. קרן הגיב:

    האם הסדנה מתאימה לצליאקים (אוכל ללא גלוטן)?
    תודה

    • אורי הגיב:

      היי, המתכונים יהיו ככל הנראה רובם (אם לא כולם) נטולי גלוטן, למעט רוטב סויה שניתן להחליף בבית ברוטב ללא גלוטן. אבל מי שצליאקי לא יוכל לטעום מהמנות וכמובן שהמטבח במקום לא סטרילי..

  2. ג'ני הגיב:

    היי אורי, אשמח לדעת אם תתקיימנה סדנאות נוספות בחודש, חודשיים הקרובים, תודה.

    • אורי הגיב:

      היי ג'ני, סדנאות בישול מתקיימות כל העת אבל סדנה תאילנדית בדרכ רק פעם בשנה, כשעדי מגיעה לישראל 🙂

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
כנס קולינאריה מן הצומח
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות