סדנת בישול תאילנדית עם עדי עליה

סדנת בישול תאי עם עדי עליה ואורי שביט

מאי 6, 2018 מאת:

** עקב הביקוש נפתח מועד נוסף – יום שלישי 5.6.18 בשעה 18:00 **

המסורת נמשכת וגם השנה תתקיים סדנת בישול תאי טבעונית עם המאסטרית עדי עליה, מהרו להירשם!

עדי עליה, מאסטרית לבישול תאי ומחברת הספר והבלוג "סאנוק", מגיעה לביקור השנתי שלה בישראל ומקיימת זו השנה השישית ברציפות, סדנה טבעונית בשיתוף פעולה עם אורי שביט. בסדנה לומדים מתכונים מעניינים ומגוונים מהמטבח התאי הנפלא והמרתק, לצד שיטות עבודה, חומרי גלם וטיפים חשובים, כדי שתוכלו להכניס אליכם למטבח את הניחוחות והטעמים האותנטיים מן המזרח. הביקוש לסדנאות הללו גדול – מהרו להירשם!

הסדנה תתקיים ביום שלישי 5.6.18 בשעה 18:00 ותארך כ-4 שעות. 
רחוב תושיה 10 תל אביב, קומה 2 מצד שמאל (דלת כחולה), בלופט של גבריאל.
קיום הסדנה מותנה במינימום נרשמים. לצערנו לא נוכל לקבל ביטולים אחרי ההרשמה.

נתקלתם בקשיים בהרשמה? נסו דרך הקישור הזה

Print Friendly, PDF & Email

4 תגובות לפוסט

  1. קרן הגיב:

    האם הסדנה מתאימה לצליאקים (אוכל ללא גלוטן)?
    תודה

    • אורי הגיב:

      היי, המתכונים יהיו ככל הנראה רובם (אם לא כולם) נטולי גלוטן, למעט רוטב סויה שניתן להחליף בבית ברוטב ללא גלוטן. אבל מי שצליאקי לא יוכל לטעום מהמנות וכמובן שהמטבח במקום לא סטרילי..

  2. ג'ני הגיב:

    היי אורי, אשמח לדעת אם תתקיימנה סדנאות נוספות בחודש, חודשיים הקרובים, תודה.

    • אורי הגיב:

      היי ג'ני, סדנאות בישול מתקיימות כל העת אבל סדנה תאילנדית בדרכ רק פעם בשנה, כשעדי מגיעה לישראל 🙂

השאר תגובה

המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש

זכויות יוצרים © 2018 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות