לזניה ארטישוק ובצלים מקורמלים

13 תגובות לפוסט

  1. יובל הגיב:

    היי 🙂 האם אפשר להוסיף בבקשה את דרך ההכנה של המתכון? יש כאן רק את המצרכים..

  2. סיגל הגיב:

    נראה נהדר, תודה! 🙂 ואחרי הקנלוני שהיה הצלחה מסחררת, אני בטוח אכין גם את זה.
    שאלה- בדרך כלל כששמים רוטב בתחתית התבנית ובין השכבות ואופים מכוסה אין צורך לחלוט את עלי הלזניה מראש, האם במתכון הזה הם לא יאפו מספיק בלי החליטה?

    המון תודה 🙂

    • אורי הגיב:

      יש לי תחושה שהשף חולט אותם כדי שהמבנה של הלזניה יהיה מדויק ואחיד, זו חליטה מאד קצרה, זה לא ממש בישול. אולי זה גם מסייע למרקם, אבל זה לא קריטי.

  3. שלומית הגיב:

    יש המלצה למתכון לרוטב עגבניות ביתי? (הכי איכותי ובריאותי 😀 )

    • אורי הגיב:

      אני בדרך מכינה על שמן זית ושום ו/או בצל ואז מוסיפה עגבניות קצוצות עם המיץ ומניחה להכל להתבשל כמה שיותר זמן 🙂

  4. קלרה הגיב:

    היי! נראה נהדר. 😀 😀 😀
    רציתי לשאול, האם ניתן לוותר על הפטריות? ובנוסף, האם אפשר להכין מדפי לזניה מחיטה מלאה? ואם כן היכן אפשר להשיג?

    • אורי הגיב:

      היי, כן אפשר לוותר ולהוסיף יותר מחומרי המילוי האחרים. לגבי דפי לזניה מלאים – לצערי לא ראיתי בארץ.

  5. ירדנה הגיב:

    הכנתי ויצא מעולה! הוספתי פרוסות דקות של חציל וקישוא שהיו בתנור ביחד עם בצלי השאלוט- שידרג את המתכון.

  6. אבישג הגיב:

    הי,
    מה זה עגבניות לחות בשמן זית והאם יש אלטרנטיבה ביתית שאפשר להכין
    תודה

    • אורי הגיב:

      כן – אפשר לייבש עגבניות בתנור בטמפרטורה נמוכה. מניחים אותן חצויות על נייר אפייה עם הצד החתוך כלפי מטה, מזלפים שמן זית ומתבלים במלח ובפלפל.

  7. תמי הגיב:

    שאלה! אני מכינה את המנה לסדר. האם אפשר להכין מראש או שכדאי להכין רק מחר? תודה!

השאר תגובה ל ירדנה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות