סינייה לבבות ארטישוק ועגבניות

9 תגובות לפוסט

  1. תמר הגיב:

    לאן נעלם המתכון? 🙄 מופיעים רק החומרים, ללא תיאור של שלבי ההכנה.

  2. יעל הגיב:

    אורי שלום
    אין לי מחבת כזו, אפשרי בכלי פיירקס? אגב זו גם שאלה לגבי המתכון של "קדרת ירקות שורש, ערמונים ויין לבן"

    בברכה
    יעל.

  3. אלה הגיב:

    היי, נראה מעולה!
    יש אפשרות להכין את זה יום מראש ולחמם קצת בתנור לפני ההגשה?
    תודה 🙂

    • אורי הגיב:

      פחות מוצלח.. העגבניות יגירו נוזלים והטחינה תהיה מושית כזאתן. לא סוף העולם אבל פחות 🙂

  4. תום הגיב:

    מתכון מעולה, הוספתי על העגבניות גם שכבה של חצילים, ועל הטחינה פיזרתי זעתר. תודה!

  5. קרן הגיב:

    מוצלח מאוד!
    השתמשתי בתחתיות ארטישוק קפואות, שריככתי בסיר מים על האש לפני שמשחתי אותן בלימון ושמן זית.
    מילאתי לגמרי כל תחתית בטחינה, וזה היה יותר מדיי 🙂 מספיק לזלף כמות נדיבה.
    תודה רבה!

השאר תגובה

    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    המטבח הטבעוני שלי
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט