ארוחת בוקר טבעונית: טבעוניות נהנות יותר גם בבוקר

9 תגובות לפוסט

  1. נורית הגיב:

    היי אורי לגבי הקרפ –
    אפשר להחליף את הקרם קוקוס בשמנת מתוקה?
    ואת השמן תירס בשמן אחר כמו קנולה ?
    אם כן מדובר על אותם כמויות..?
    ומה דעתך על חלב שקדים במקום סויה…
    תודה והמשך שבוע נפלא 🙂

    • אורי הגיב:

      היי, אני מניחה שאת מתכוונת לשמנת צמחית – אני מאמינה שזה יעבוד, למרות שקרם הקוקוס לא מורגש בטעם הסופי אם מזה את דואגת. אפשר להחליף את השמן בכל שמן צמחי נייטרלי אחר וגם את החלב בחלב צמחי אחר, אין בעיה.

  2. דורית הגיב:

    אורי שלום,
    האם חלב סויה ממותק הוא מוצר שנמכר בחנויות (כמו חלב ממותק בשפורפרת או בקופסא), או שאת רק ממתיקה חלב סויה רגיל? אם ממתיקים לבד, מה מידת ההמתקה?
    תודה, דורית

    • אורי הגיב:

      היי דורית, כן יש סוגי חלב סויה ממותקים בחנויות (האמת שרובם ממותקים). פשוט בודקים על האריזה.
      לטעמי אפשר גם להשתמש בלא ממותקים, אני מעדיפה את הטעם הנייטרלי שלהם. ואפשר גם להשתמש בסוגי חלב צמחי אחרים – אורז או שקדים למשל.

      • אנה הגיב:

        היי
        ניסיתי להכין אבל הבלילה ממש נדבקה למחבת, מה לא עשיתי טוב?

        הבלילה טעימה בכל זאת, עשינו מיקס עם השוקולד (;

        • אנה הגיב:

          לא כתבתי אבל ניסינו להכין את הקרפ

        • אורי הגיב:

          היי, קשה לי לומר – זה יכול להיגרם בגלל המחבת, הטמפרטורה שלה או שלא היה מספיק שמן.. בכל מקרה שמחה שיצא לכם טעים 🙂

  3. מיכל הגיב:

    הי אורי, רציתי לשאול לגבי השקשוקה הירוקה האם יתאים לדעתך להוסיף חלב קוקוס? (ראיתי שבהרבה מתכונים לא טבעוניים שקשוקה ירוקה זה עם שמנת מתוקה).
    תודה רבה

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |