אומלט חומוס-תירס ועשבי תיבול

26 תגובות לפוסט

  1. אילונווי הגיב:

    עשיתי!!! רק בלי הטופו, ויצא מאוד מאוד טעים… קמח התירס ממש משפר את המרקם והטעם של חביתת חומוס.

    • שבתאי עוז הגיב:

      כל פעם שאני מכין התערובת נדבקת למחבת. איך נמנעים מהידבקות התערובת למחבת?

  2. לנה הגיב:

    הולכת להכין, רק בלי הטופו -כי אין בנמצא. אהבתי את המתכון, שידרוג חביב לחביתת חומוס! +פטריות, לא מושרות אני מרגישה שהחביתה הזאת חייבת פיטריות.

    🙂 אחלה מתכון תודה!

  3. הילה הגיב:

    גם אני עשיתי בלי הטופו ויצא ממש מצויין!
    תודה על עוד מתכון מעולה 😀

  4. נועה הגיב:

    אז למה רק לי זה יוצא יבש ובטעם של קמח.
    חשבתי להחליף חלק מכמות המים בחלב סויה או להוסיף רוטב סויה.
    מישהו ניסה? יכול לעבוד?

  5. אורלי הגיב:

    איזה קמח חומוס? קלוי או רגיל?

  6. שלי הגיב:

    היי עשיתי את החביתה בלי הטופו יוצא לי ממש סמיך ונראה לא אפוי..

  7. רותי שמיר הגיב:

    מבקשת תחליף לקמח התירס (לאנשים שאסור להם לאכול קמח תירס). בתודה.

  8. שי הגיב:

    תודה רבה על המתכון אורי! יצא מדהים ואני לגמרי הולך לאמץ את החביתה הזאת (שהיא ללא ספק הרבה יותר מוצלחת וטעימה מכל חביתת חומוס שאי פעם יצא לי לטעום…)

  9. רות הגיב:

    לא אוהבת טופו מה ניתן לשים במקום

  10. אביה הגיב:

    היי אורי! שמעתי המון על החביתה שלך ובא לי לנסות
    אפשר במקום קמח תירס להשתמש בקמח עדשים כתומות?
    תודה!

  11. עדנה הגיב:

    אני גרדתי טופו בפומפייה והוספתי את שאר הדברים יצא נפלא וטעים מבלי להתעסק עם הבלנדר

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות