חלומות מתגשמים: מתכון לסלט חלומי טבעוני

8 תגובות לפוסט

  1. נועה הגיב:

    אין לי קמח טפיוקה…במה אפשר להשתמש במקום?
    ואם אני כבר שואלת – מה מיוחד בקמח טפיוקה? האם זה משהו ששווה להשקיע בו?

    • אורי הגיב:

      בקמח אורז למשל.. אלא קמחים עמילניים, שתפקידם לייצב ולעבות והם גם נייטרליים בטעמם.

    • איה הגיב:

      היי נועה קודם כל אני אישית קונה גרגירי טפוקה וטוחנת אותם במטחנת קפה בום יש לך קמח טפיוקה. ומה שמיוחד בו שבו מגמיש את הגבינה כמו קונפלור אבל בצורה יותר עדימה במחינת הטעם , מצרך שווה במזווה

  2. ליבי הגיב:

    היי! יש לך הערכה לגבי כמה זמן הגבינה נשמרת במקרר? אני יוצאת מנק' הנחה שאם לא אשתמש בהכל, עדיף שאשמור בקירור לפני השלב של הטיגון, נכון?

  3. ליאור הגיב:

    חושבת שהגבינה תתאים גם לשיפודים עם ירקות על האש?

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות