חלומות מתגשמים: מתכון לסלט חלומי טבעוני

14 תגובות לפוסט

  1. נועה הגיב:

    אין לי קמח טפיוקה…במה אפשר להשתמש במקום?
    ואם אני כבר שואלת – מה מיוחד בקמח טפיוקה? האם זה משהו ששווה להשקיע בו?

    • אורי הגיב:

      בקמח אורז למשל.. אלא קמחים עמילניים, שתפקידם לייצב ולעבות והם גם נייטרליים בטעמם.

    • איה הגיב:

      היי נועה קודם כל אני אישית קונה גרגירי טפוקה וטוחנת אותם במטחנת קפה בום יש לך קמח טפיוקה. ומה שמיוחד בו שבו מגמיש את הגבינה כמו קונפלור אבל בצורה יותר עדימה במחינת הטעם , מצרך שווה במזווה

  2. ליבי הגיב:

    היי! יש לך הערכה לגבי כמה זמן הגבינה נשמרת במקרר? אני יוצאת מנק' הנחה שאם לא אשתמש בהכל, עדיף שאשמור בקירור לפני השלב של הטיגון, נכון?

  3. ליאור הגיב:

    חושבת שהגבינה תתאים גם לשיפודים עם ירקות על האש?

  4. סילבי הגיב:

    היי אורי,
    "1/2 כפית שום" – שום טרי/גבישי?
    תודה !

  5. סילבי הגיב:

    היי אורי,
    טופו רך/קשה?

  6. סילבי הגיב:

    הייתי שמה פה תמונה של רצועות חלומי, לו ידעתי איך….

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |