חלומות מתגשמים: מתכון לסלט חלומי טבעוני

12 תגובות לפוסט

  1. נועה הגיב:

    אין לי קמח טפיוקה…במה אפשר להשתמש במקום?
    ואם אני כבר שואלת – מה מיוחד בקמח טפיוקה? האם זה משהו ששווה להשקיע בו?

    • אורי הגיב:

      בקמח אורז למשל.. אלא קמחים עמילניים, שתפקידם לייצב ולעבות והם גם נייטרליים בטעמם.

    • איה הגיב:

      היי נועה קודם כל אני אישית קונה גרגירי טפוקה וטוחנת אותם במטחנת קפה בום יש לך קמח טפיוקה. ומה שמיוחד בו שבו מגמיש את הגבינה כמו קונפלור אבל בצורה יותר עדימה במחינת הטעם , מצרך שווה במזווה

  2. ליבי הגיב:

    היי! יש לך הערכה לגבי כמה זמן הגבינה נשמרת במקרר? אני יוצאת מנק' הנחה שאם לא אשתמש בהכל, עדיף שאשמור בקירור לפני השלב של הטיגון, נכון?

  3. ליאור הגיב:

    חושבת שהגבינה תתאים גם לשיפודים עם ירקות על האש?

  4. סילבי הגיב:

    היי אורי,
    "1/2 כפית שום" – שום טרי/גבישי?
    תודה !

  5. סילבי הגיב:

    היי אורי,
    טופו רך/קשה?

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות